Goedkoop websites laten maken

Of is goedkoop ook duurkoop?

Goedkoop websites laten maken klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, maar heeft u en vooral uw bedrijf er ook daadwerkelijk iets aan? De spreekwoorden “voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten” en “goedkoop is duurkoop” gaan ook bij websites op. Er zijn tal van mogelijkheden waar u zelf online een website in elkaar kunt knutselen en misschien nog wel meer aanbieders die “speciaal voor u” goedkoop websites laten maken. De basispakketten zijn vaak voordelig geprijsd, maar voor iedere extra toevoeging mag u als klant de hoofdprijs betalen. Als u deze factoren bij elkaar optelt is goedkoop websites laten maken dus echt duurkoop!

Voor een persoonlijke website om uw vrienden te laten zien hoe fantastisch uw weekend was zijn deze systemen natuurlijk prima. Uw bedrijf en daarmee ook uw klanten verdienen beter. Uw bedrijf is professioneel en moet ook zo overkomen bij uw (potentiële) klanten, daar bent u als ondernemers tenslotte dagelijks hard mee bezig. AT13 Websolutions helpt u graag met het maken van de juiste website(s) en in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden die het internet u te bieden heeft. Uw wensen en ideeën vormen wij, samen met onze expertise, tot een totaaloplossing die werkt voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Goedkoop websites laten maken? Wat ons betreft dus duidelijk niet! Dat betekent overigens niet automatisch dat een goede website duur moet zijn. AT13 Websolutions streeft naar een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Juist in die volgorde, waarbij service hoog in het vaandel staat. U heeft al een website vanaf € 600,- en ook denken wij graag mee met verenigingen en startende ondernemers. Er is altijd een oplossing die voor beide partijen goed is.

Goedkoop websites laten maken

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (content management systeem). Groot voordeel is dat (bijna) alles mogelijk is en wellicht nog wel belangrijker, het is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Het aanpassen van afbeeldingen en teksten of het toevoegen van een bericht werkt er makkelijk. Als u overweg kunt met word dan is wordpress voor u ook geen probleem. Uiteraard krijgt u van ons uitleg in het systeem en heeft u vragen dan helpen wij u graag verder!